Back-up

Uw data is een van de waardevolste dan niet hét waardevolste van uw bedrijf. Een continue bewaring van uw bedrijfsgegevens is dan ook cruciaal en moet ten allen tijden beschikbaar zijn. Defecte hardware, virussen, inbraak, een verkeerde handeling, veel is er niet nodig om uw kostbaarste bezit te zien verdwijnen. Via verschillende methodes, software en opslaglocaties zorgt Arbecom ervoor dat u in zo’n geval weer in no-time operatief bent.

Neem geen risico’s. 

Beschikt uw bedrijf over offsite en online kopieën? Gebeurt deze back-up iedere minuut of dag? Hoe lang worden uw back-up’s bewaard? Wat met de veiligheid rond uw back-ups? Geen concreet antwoord op deze vragen? Dataverkeer en de opslag hiervan is dan ook complexe materie. Het is een steeds groeiend onderwerp en dit zal alleen maar toenemen. Arbecom zorgt ervoor dat uw data altijd en overal veilig en beschikbaar is en stuurt bij waar nodig.

  • Plannen. Want ieder bedrijf heeft andere noden en prioriteiten. Samen zoeken we naar de geschikte oplossing die aan alle eisen voldoet.
  • Implementeren. De installatie en configuratie wordt door Arbecom onder handen genomen. Alles wordt op elkaar afgesteld zodat u zeker kan zijn van een waterdicht back-upsysteem. 
  • Opvolgen. Wij volgen alles nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Schrap dit dus alvast van uw eigen lijstje. 

Security

Data-opslag en data-security gaan hand in hand. Hoe beter beveiligd uw gegevens en netwerk zijn, hoe kleiner de kans is dat u gebruik moet maken van uw back-up systeem. Bekijk hier hoe wij u kunnen helpen met de veiligheid van uw bedrijf.

Data-recovery

Foto’s, muziek, bestanden, mails, … als een van uw waardevolste elementen niet meer vindbaar is, bieden wij u een gepast oplossing. Softwarematige recovery wordt bij ons uitgevoerd. 

Hardwarmatige recovery laten wij over aan onze vaste partner, Stellar. Een leider in de wereld van datarecovery. Maar net zoals bij iedere van onze services, kan u gerust zijn, uw data wordt beschermd.

 

 

Kortom, wij zorgen voor een waterdicht systeem waarbij uw bedrijfsgegevens nooit verloren gaan.