IT-beheer, de klok rond

De afhankelijkheid van IT groeit elke dag bij alle bedrijven. Laat ons bekwaam team uw bedrijf hierin ondersteunen.

Wij staan achter u en uw bedrijf

Arbecom is een IT-beheerbedrijf dat strategisch advies biedt om u op weg te helpen naar succes, technische ondersteuning voor uw medewerkers, installatie van projecten en monitoring van netwerkbeveiliging.

Beveiligen en beheren van uw bedrijfsnetwerk

Het is een moeilijke taak om het netwerk van een bedrijf te beheren. Er gebeuren zoveel dingen en het kan moeilijk zijn om alles bij te houden. De sleutel is om de juiste tools voor IT-beheer te hebben waarmee u het netwerk van uw bedrijf beter kunt bewaken en beheren.

We bewaken proactief de beveiliging van uw netwerk 24/7 en identificeren potentiële problemen voordat ze grote problemen veroorzaken. Als een toegevoegde bonus zal ons team van experts ook proactieve aanbevelingen doen om uw bedrijfsnetwerk efficiënter en veiliger te maken.  We updaten proactief alle software en updaten oude hardware zodat alles soepel verloopt.

It Monitoring
Helpdesk

Helpdesk

Het belangrijkste doel van de helpdesk is om technische ondersteuning te bieden aan uw medewerkers. We weten allemaal dat, als een werknemer hulp nodig heeft met zijn computer of software, hij het zich niet kan veroorloven om uren te wachten om het opgelost te krijgen en een werknemer kan ontmoedigen, vooral als ze niet al te technisch onderlegd.

We hebben een toegewijde helpdesk die klaar staat om uw vragen te beantwoorden op een menselijke, begrijpbare taal van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. (uitgebreide helpdesk nodig buiten kantooruren? Neem contact met ons op)

Strategisch advies

IT heeft een enorme impact op het succes van een bedrijf. Het heeft direct effect op uw werking en uw omzet. Het gaat niet alleen om uw infrastructuur, maar ook om uw data, processen en mensen met een focus op hoe IT hen ondersteunt.

Wij bieden IT-advies om uw bedrijf te helpen efficiënter te werken,  geld te besparen, de productiviteit te verhogen en de beste softwareoplossingen voor uw bedrijf uit te kiezen. 

IT voor mensen

Installaties

Of het nu gaat om het voorbereiden van een nieuwe computer voor een werknemer of het vernieuwen van uw netwerk, IT-ondersteuning is een essentieel. Wij besparen u deze kopzorgen. 

Beveiligen van uw data

Gegevensback-up is niet alleen nodig om uw data te beschermen, maar ook om de reputatie van uw bedrijf te behouden.

Bedrijven die niet over een goed systeem voor gegevensback-up en beveiliging beschikken, kunnen grote financiële- en imagoschade oplopen als ze hun gegevens kwijtraken. De gevolgen van een dergelijke gebeurtenis kunnen fataal zijn voor het bedrijf of de organisatie, met enorme verliezen en gemiste kansen tot gevolg.

Laat ons ondersteunen in het opzetten van een veilig en automatisch back-up systeem en een goede beveiliging van uw netwerk. 

It Monitoring

Graag wat meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met u op.