Onze partners

Om een zo volledig mogelijke dienstverlening te kunnen bieden, werkt Arbecom samen met verschillende partners.

Digital Chameleon

Hoe groot is de impact van jouw bedrijf in de online wereld? Ben je actief op sociale media en slaag je er in de juiste mensen naar jouw website te trekken?
Digital Chameleon helpt je van A tot Z met het opbouwen van een sterke online marketing strategie, wij kunnen je helpen met het bouwen van een converterende website tot het aantrekken van de juiste bezoekers via krachtige online advertenties.

Logo Digital Chameleon

iRepairshop

Refurbished betekent letterlijk opknappen of renoveren. Bij ICT betekent dit veel meer. Het is niet slechts het opknappen van gebruikte producten zoals smartphones, laptops en tablets, het is een specialisatie. Apparatuur wordt ontdaan van data, getest, gereinigd, en waar nodig gerepareerd. Zo krijgt een gebruikt apparaat een tweede leven. Het scheelt in je portemonnee en is goed voor het milieu.

Kwaliteit verzekerd

Aan de hand van een waardering over hoe het toestel er fysiek uitziet, wordt bepaald binnen welke categorie het apparaat valt. We bieden ‘nieuwe’ producten aan waarbij er slechts bijna onzichtbare gebruikerssporen aanwezig zijn. Wil je graag nog wat zakken in prijs, dan kan je kiezen voor producten met lichte gebruikssporen. Wat het wordt, de keuze is aan jou. Maar weet dat iRepairshop altijd zorgt voor 100% kwaliteit, een product dat met trots kan worden afgeleverd.

Apple maar ook andere merken

Apple is het meest gekende maar zeker niet het enige merk dat iRepairshop als refurbished kan aanbieden. Voor ieder merk en voor ieder apparaat, de hoge kwaliteitseisen en garantie, daar staan zij garant voor.

Refurbished voor mijn bedrijf?

Jij wil je medewerkers kwaliteit aanbieden maar er tegelijk voor zorgen dat het betaalbaar blijft? Dan biedt refurbished IT de ideale uitweg. Er zijn enorm veel voordelen om deze route te kiezen als bedrijf:

  • Lage inkoopprijs
  • Gegarandeerd 100% kwaliteit
  • Volledig ge-update, gecontroleerd & gereviseerd 
  • 2 jaar garantie
  • Factuur met BTW vermelding
  • Ecologische & duurzame keuze
  • Keuze uit ruim aanbod Apple en andere merken