Refurbished. Wat is dat juist?

Nieuw is leuk, maar daarom niet altijd beter. Zeker als school kunnen de kosten voor een goede digitale leeromgeving al heel snel oplopen. Refurbished is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Refurbished, gereviseerd, opgeknapt of circulaire ICT

Refurbished, gereviseerd, opgeknapt of circulaire ict. Het zijn verschillende termen die eigenlijk het zelfde betekenen.

Het gaat om een laptop, Chromebook, tablet of smartphone die al een eerste leven gehad heeft binnen een bedrijf. Na een aantal jaren worden deze vervangen en afgeschreven. Wil dat zeggen dat die toestellen klaar zijn voor het recyclagepark? In tegendeel! Na enkele jaren hard werken in de bedrijfswereld worden ze nagekeken en opgeknapt zodat deze toestellen weer klaar om nog een aantal jaren door te gaan ter ondersteuning van leerkrachten en leerlingen in het onderwijs. 

 

Refurbished laptop

Waarom is refurbished zo interessant?

Als IT-partner voor het onderwijs zijn we er ons van bewust dat een degelijke nieuwe laptop of Chromebook vinden voor een lager budget niet altijd evident is. Dan kan een refurbished toestel de oplossing zijn. Wij werken altijd samen met de gevestigde waarden op de refurbished-markt waar wij heel strikte afspraken mee maken rond prijs, kwaliteit en garantie.

Goed voor het milieu

Een refurbished laptop of Chromebook is niet enkel goed voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Laptops die gereviseerd worden belanden niet op de veel te snel groeiende afvalberg en daar is het milieu u dankbaar voor. 

Garantie

Vaak is vertrouwen in een refurbished toestel de grootste struikelblok. De fabrieksgarantie is meestal verlopen en wat als er dan iets stuk gaat? Wij bieden op al onze toestellen altijd minimum 12 maanden garantie en deze is vaak uitbreidbaar tot 24 of 36 maanden. 

Welke merken?

Alle merken kunnen wij aanbieden. Voor laptops adviseren wij de premium merken waarmee wij het meeste vertrouwen in hebben: Dell, HP en Lenovo. Op vraag van de klant kunnen wij uiteraard nog andere merken aanbieden. 

Enkel laptops en Chromebooks?

Refurbished toestellen zijn tegenwoordig erg populair en dat geldt niet enkel voor laptops of Chromebooks. Ook iPads, iPhones, Macbooks en iMacs kunnen wij refurbished aanleveren.

Graag wat meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Vul onderstaande formulier in en we nemen spoedig contact met u op.

Arbecom voorgesteld als partner voor scholen op Kanaal Z

In februari 2021, middenin de Coronapandemie hebben wij de vraag gekregen ons bedrijf kort voor te stellen op Kanaal Z.

Ons doel is om scholen en bedrijven mee door deze crisis te loodsen door hun IT naar een hoger niveau te tillen en hen te laten profiteren van de voordelen en gemakken van technologie zonder dat ze zich zorgen moeten maken of bang moeten zijn van alles wat daarbij komt kijken.