Security

IT-security krijgt een steeds prominentere plaats op de prioriteitenlijst van uw bedrijf. Het is complex en vereist een duidelijk inzicht in gebruikers, apparaten en applicaties. Arbecom voorziet daarom oplossingen van A tot Z om uw IT-security te optimaliseren die kunnen meegroeien met uw bedrijf. Zowel proactief als reactief, een must in tijden van virussen, spyware, de cloud, … De goede oplossingen kiezen is noodzakelijk en wachten is geen optie.

Veranderende technologieën, wees ze telkens een stap voor

Bedrijven zijn vaak al in het bezit van een firewall, spamfilter, … maar hebben nog geen duidelijk beleid of geïntegreerd systeem dat dit alles waterdicht maakt. Sociale netwerken, de cloud, GDPR, er zijn continu veranderdende factoren die een rol dienen te spelen in uw aanpak. Het correct installeren, integreren en beheren van security sollutions behoort voortaan tot uw prioriteiten. 

Proactief & reactief

Huidige cyberaanvallen zijn niet langer sporadisch maar vaak doordachte operaties. Iedere minuut dat uw systeem het laat afweten, kost u geld en schaadt het vertrouwen. Risico’s zijn groot, zorg dus dat u er niet alleen voor staat. We beheren uw netwerk proactief en grijpen onmiddellijk in bij het opmerken van problemen.

Back-up

Een continue bewaring van uw bedrijfsgegevens is cruciaal en moet ten allen tijden beschikbaar zijn. Bekijk onze oplossing rond back-up om te zien hoe wij u hierbij kunnen helpen.

Kortom, wij zorgen voor een uitgebreid advies waarin we onze aanbevelingen toelichten in een gesprek. Met uw toestemming wordt deze aanpak nadien geïmplementeerd.