VoIP - Unified Communications

Telflow is een toonaangevende communicatieoplossing die bedrijven helpt bij het stroomlijnen van hun communicatieprocessen. Deze moderne cloud-based oplossing biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder VoIP-telefonie, videoconferenties, chat en integratie met andere bedrijfsapplicaties. Met Telflow kunnen bedrijven hun communicatie efficiënter en effectiever maken, waardoor ze beter kunnen samenwerken en hun klanten beter van dienst kunnen zijn. Of u nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, Telflow biedt flexibele oplossingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

APP, APP, APP

Telflow app

De gebruiker kan de meeste dingen in de app terugvinden. Open en sluit de telefooncentrale, verbind gesprekken door, bekijk gespreksstatistieken in realtime, chat met collega’s. De app is beschikbaar voor mobiel, PC en browser.

Uw collega’s werken samen via telefonie, chat en virtuele vergaderzalen. Het profiel van elke persoon (beschikbaar, online, in vergadering, met verlof, enz.) is zichtbaar en bepaalt hoe de persoon kan worden bereikt (bv. automatische overschakeling naar voicemail of naar een collega als de persoon een vergadering heeft in zijn of haar Google of Microsoft agenda). 

De oproepen van uw klanten worden altijd zo behandeld dat ze zo efficiënt mogelijk bij de juiste persoon terechtkomen

Geavanceerde integraties

Door ons UCaaS platform met uw bedrijfssoftware (CRM/ERP/Ticketing) te integreren, verbetert u de efficiëntie van uw medewerkers en kunnen ze zich op de klant concentreren in plaats van telkens tussen meerdere tools te schakelen.

Ontvang de informatie en telefoonfuncties die u nodig heeft in uw bedrijfssoftware, terwijl u waardevolle tijd bespaart en zo weinig mogelijk afleiding ervaart.

Eenvoudig voor admin

Met Flow kunt u de meeste zaken zelf regelen. Bouw en pas de PBX aan, voeg licenties toe en pas de oplossing aan op uw wensen en die van het bedrijf. Als je hulp nodig hebt, hebben we ondersteuning van wereldklasse

Benieuwd of Telflow bij uw behoeftes past?

Praat met een expert! Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.