As-a-service

Workplace as a service

Digitalisering, er gaat geen dag voorbij zonder dat iemand het woord heeft laten vallen. Dit slaat ondertussen al lang niet meer enkel op wat er achter uw scherm gebeurt. Ook fysiek begint dit zijn impact te hebben, dit onder de noemer ‘digitale werkplek’.

Op kantoor, thuis, op de baan of bij een klant, er zijn talrijke mogelijkheden. Dit brengt vrijheid en efficiëntie met zich mee. Files vermijden, ruimtes tussen afspraken bewust invullen, niet alleen medewerkers maar ook u plukt er de vruchten van als bedrijf. Contacten verlopen vlotter, tijdsindelingen worden slimmer. We kunnen werken waar we willen, wanneer we willen. Dat dit alles ook kan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over opvolging en vernieuwing, bewijst Arbecom met de dienst ‘Workplace as a service’. Laat ons u voorzien van alle  nodige hardware, software en bijbehorende diensten.

Kortom, een volledige switch of reeds een eerste stap in dit digitale verhaal, de keuze is aan u. Consumerization zorgt ervoor dat een digitale werkplek zeker iets wordt om te overwegen. Verandering is namelijk de enige constante. Laten we samen de mogelijkheden bespreken. 

Network as a service

Een netwerkinfrastructuur bestaat uit verschillende elementen zoals switches, routers, firewalls. Dit alles vormt de basis voor een veilige connectie met gebruikers, applicaties en systemen. De complexiteit van deze infrastructuur neemt steeds toe. 

Het is dan ook zeker te overwegen om het beheer hiervan (deels) uit te besteden. Het beheer en onderhoud van dit netwerk vergt continue opvolging om zo de werking en bescherming te garanderen. Via de dienst ‘Network-as-a-service’ biedt Arbecom u de mogelijkheid uw netwerkinfrastructuur volledig uit te besteden. Het beheer en opvolging zorgt ervoor dat het netwerk altijd up-to-date en werkzaam is, klaar voor het uitvoeren van uw activiteiten. Via een vast bedrag per maand weet je waar je op toezegt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Kortom, continu meegroeien, een onafhankelijke specialist, non-stop monitoring, kort op de bal spelen bij incidenten, voorspelbare kosten per maand, … het zijn slechts enkele van de vele voordelen die NaaS u biedt.