Office 365 Back-up

office-365-cloud

Microsoft Office 365 is een van de meest gebruikte clouddiensten ter wereld. Denk aan Exchange (e-mail),
Teams, OneDrive en SharePoint.

Het beheer van die diensten neemt Microsoft op zich. Zij zorgen voor de infrastructuur en waarborgen de
uptime van de diensten. Vele denken dat back-up van de data hierbij hoort. Niets is echter minder waar: Microsoft neemt geen back-up van uw data.

Er zijn meerdere kopieën van uw data beschikbaar op verschillende servers om de uptime te garanderen
maar er worden geen back-ups gemaakt om data te recupereren die per ongeluk of moedwillig door
iemand verwijderd werd.

Arbecom biedt een aanvullende back-up voor uw Office 365-omgeving waarmee verwijderde bestanden
uit OneDrive of verwijderde mails gerecupereerd kunnen worden.

Complete back-up voor Microsoft 365

OneDrive voor Bedrijven

Zowel gegevens als de bijbehorende metagegevens, zoals het laatste tijdstip van wijziging en machtigingen voor delen, worden ondersteund voor het maken van reservekopieën.

Exchange Online

Maak back-ups van de persoonlijke postvakken, gedeelde postvakken, archiefpostvakken en groepspostvakken van Microsoft 365, evenals van de bijbehorende mappen, mapstructuren en bijlagen. U kunt ook back-ups maken van contacten en (groeps)agenda’s.

SharePoint Online

Voer continu lokale reservekopieën uit om siteverzamelingen, documenten, bibliotheken en lijsten in SharePoint Online te beveiligen en gegevens in SharePoint direct te herstellen in geval van een storing.

Microsoft Teams

Bescherm uw Microsoft Teams-gegevens, waaronder bestanden, bijlagen, wiki’s en OneNote notitieblokken.

Waarom Office 365 back-uppen?

Recupereren van verwijderde mails en bestanden

Het gebeurt wel eens dat iemand per ongeluk bestanden of mails verwijdert. Het kan ook zijn dat een medewerker bij ontslag moedwillig schade wil toebrengen aan het bedrijf door alle bestanden en mails te verwijderen. Eens een bestand verwijderd is uit verwijderde items, is deze permanent weg. Ook van aanpassingen in documenten is er niet altijd een oude versie beschikbaar. Dit kan wel hersteld worden uit onze Office 365 Back-up.

Verwijderde gebruikers behouden

Verwijderde gebruikers kunnen bij Office 365 tot 30 dagen na datum worden teruggezet. Soms is het (wettelijk) nodig om gebruikers langer te bewaren. Met onze Office 365 back-up kiest u zelf hoelang deze bewaard moet blijven.

Virussen, ransomware en andere malware

Het zal u niet ontgaan zijn dat er meer en meer bedrijven slachtoffer worden van onder andere ransomware waar alle data op hun systemen versleuteld wordt tot ze een grote som geld betalen. Een goede back-up zorgt ervoor dat uw bedrijf snel weer up and running is zonder al te hoge kosten.

Arbecom O365 Backup

Hoe werkt Office 365 back-up?

Wij ontzorgen u volledig. We maken elke 24u een back-up. We zorgen ook voor het de monitoring en het terugzetten van de data.
Wij maken standaard geen back-ups van de back-ups. Uw data wordt standaard niet op meerdere systemen opgeslagen. Wilt u graag redundantie voor uw back-up of extra back-ups, neem dan contact op voor een aanbod op maat.