Digitalisering wordt steeds belangrijker in elke onderneming

Wij helpen zelfstandigen met hun IT noden en zorgen ervoor dat zij zich voor de volle 100% kunnen concentreren op hun onderneming.

Wanneer je als zelfstandige of binnen een klein bedrijf
werkt, weet je hoe aangenaam persoonlijk contact is. Dit is dan ook één van de
sterke punten van Arbecom. We gaan samen op zoek naar de aanpak die het best bij u en uw bedrijf past. 

Of uw IT-omgeving nu klein of groot is, het blijft belangrijk dat deze steeds up-to-date is. Er moeten regelmatig updates gebeuren en back-ups genomen worden, de wifi voor jezelf en je klanten moet optimaal werken en soms zijn er nieuwe laptops of computers nodig. Vele zaken waar je zelf niet altijd tijd voor hebt omdat jij je met het uitbouwen van je zaak wil bezighouden. Laat je daarom ondersteunen door een specialist. Arbecom start op, ondersteunt en past aan waar nodig.

Wij ontzorgen je volledig op vlak van IT zodat jij je kan bezighouden met wat voor jou echt telt!

Waarom werken met Arbecom?

Eerlijke en transparante aanpak

Geen onbegrijpelijke termen en technische praat. Wij werken aan uw IT-omgeving, samen met u. Voordelen, nadelen, kosten, alternatieven,… Elke stap overlopen we samen zodat alles duidelijk is. Ons doel is om u en uw onderneming vooruit te helpen en een lange en aangename samenwerking op poten te zetten. Dat kan alleen met eerlijkheid en transparantie. 

Wij willen de persoon achter het bedrijf kennen

Vanuit Arbecom vinden we het belangrijk dat we de personen achter de zaak echt leren kennen. Enkel op die manier kan er een band van wederzijds vertrouwen ontstaan. Door deze band willen we de stap naar het vragen om hulp verkleinen en zo verhogen we de efficiëntie binnen je bedrijf.

Gestructureerd en planmatig

IT is een gevoelig onderdeel van je bedrijf. Het is dan ook belangrijk om hier een duidelijke structuur in te brengen. Samen met jou brengen wij jouw beginsituatie in kaart. We kijken naar wat jouw specifieke noden zijn en waar jij in de toekomst naartoe wil. Zo gaan we stap voor stap jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Dit alles brengen we samen in een documentatiemap die je van ons krijgt zodat je nooit meer het overzicht kan verliezen.

Continuïteit

Een IT-problemen of onderbreking kan uw bedrijf handen vol geld kosten. De meeste storingen kunnen wij voorkomen door uw IT-omgeving goed te monitoren, onderhouden en proactief in te grijpen. Gaat er toch iets mis kan u 365 dagen per jaar op ons rekenen. Ook om uw medewerkers te ondersteunen met hun vragen en problemen staan wij elke dag klaar. 

Beveiliging

Het is niet meer weg te denken uit het nieuws. Een bedrijf dat weer het slachtoffer is geworden van een cyberaanval. Dat is natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnetwerk goed beveiligd is, de computers steeds up-to-date blijven met de laatste patches en dat u weer een zorg minder hebt. Zijn er desondanks toch bestanden verloren of beschadigd geraakt gaan wij ze terughalen uit uw back-up. 

Graag wat meer informatie?

Wij komen graag tot bij u om te kijken of we uw bedrijf mee kunnen versterken.