Microsoft Office 2021

Office 2021: de nieuwigheden

De toekomst van kantoor draait misschien niet alleen om de kennis en vaardigheden, maar ook om hoe we werken en communiceren. Het draait allemaal om samenwerking en co-creatie in een fris jasje. 

Samenwerken aan documenten

Het concept van co-authoring is zo oud als het concept van tekstverwerking. Maar jarenlang waren gebruikers beperkt tot het werken aan hetzelfde document, alinea voor alinea. Realtime co-authoring brengt daar verandering in. Nu kunt u in realtime samen met anderen dichtbij en veraf aan een document werken.

Dankzij realtime cocreatie kunnen u en uw collega’s tegelijkertijd samenwerken en bewerken, elkaars bewerkingen zien terwijl ze plaatsvinden en er direct op reageren via een chatvenster. U kunt ook op elk moment zien wie welke delen van het document bewerkt. Als u met mensen op verschillende locaties of in verschillende landen werkt, betekent co-creatie in realtime dat u nooit meer hoeft te wachten op feedback over uw ideeën of suggesties.

Office 2021 samenwerken

Visueel

Office 2021 is ontworpen als een product dat de behoeften van zowel creatieve professionals als technologiegebruikers in evenwicht brengt.

We associëren het woord ‘kantoor’ vaak met een eenvoudige, rechthoekige kamer met een bureau en een computer. Dit is echter aan het veranderen. De toekomstige werkplek zal meer open zijn. Dit komt omdat we in de nabije toekomst zullen moeten werken in ruimtes die gecreëerd zijn voor samenwerking en creativiteit.

Microsoft innoveert en experimenteert altijd om de beste software voor de klanten te maken.

Office 2021 is ontworpen om te werken met Windows 11 en aanraakgevoelige apparaten. Het wordt geleverd met een gemoderniseerde Start-ervaring en vernieuwde taken in Outlook voor het afhandelen van e-mails, vergaderingen en agenda’s.

Blog delen