Digitalisering wordt steeds belangrijker in elke onderneming

Wij adviseren, installeren, onderhouden en beheren uw IT omgeving zodat uw bedrijf steeds op koers blijft om haar ambities waar te maken!

 Elk bedrijf heeft te kampen met een steeds veranderend klantengedrag en een sterke concurrentie. Om relevant te blijven en de concurrentie steeds een stapje voor te zijn is digitalisering van cruciaal belang. 

Als maar meer wordt een onderneming afhankelijk van een goed werkende IT-infrastructuur. Of het nu is om orders, offertes en facturen te verwerken of het aansturen van industriële machines. Bijna elk aspect van een moderne organisatie heeft een bepaalde band met IT. En dat is niet erg.** IT zorgt er namelijk voor dat bepaalde repetitieve taken geautomatiseerd kunnen worden waardoor ze sneller gaan, er minder fouten gemaakt worden en u uw medewerkers niet moet belasten met saaie taken. 

** Niet erg indien de broodnoodzakelijke IT-infrastructuur ernstig en correct beheerd wordt. Want hoe fijn het ook is dat uw bedrijf soepel en efficiënt draait des te vervelend het is wanneer uw bedrijf stil light door een IT-storing. Het is net dan dat u beroep moet kunnen doen op een betrouwbare IT-partner die uw bedrijf door en door kent steeds voor u klaar staat. 

Waarom werken met Arbecom?

Eerlijke en transparante aanpak

Geen onbegrijpelijke termen en technische praat. Wij werken aan uw IT-omgeving, samen met u. Voordelen, nadelen, kosten, alternatieven,… Elke stap overlopen we samen zodat alles duidelijk is. Ons doel is om u en uw onderneming vooruit te helpen en een lange en aangename samenwerking op poten te zetten. Dat kan alleen met eerlijkheid en transparantie. 

Gestructureerd en planmatig

IT is een complex en voor veel bedrijven een gevoelig gegeven. “Freestyle” is dan ook een term die u niet geassocieerd wilt zien met de IT binnen uw bedrijf. Wij werken gestructureerd en documenteren elk aspect van uw IT-omgeving. Of het nu gaat over uw servers, netwerk, Microsoft 365 omgeving of beveiligingsmaatregelen. Alles kan u terugvinden in de documentatiemap die u van ons krijgt. Daarnaast voeren we onze projecten uit volgens een strakke planning zodat wij uw onderneming en uw medewerkers zo min mogelijk hinderen tijdens onze werken en het project kunnen opleveren op de afgesproken deadline. 

Continuïteit

Een IT-problemen of onderbreking kan uw bedrijf handen vol geld kosten. De meeste storingen kunnen wij voorkomen door uw IT-omgeving goed te monitoren, onderhouden en proactief in te grijpen. Gaat er toch iets mis kan u 365 dagen per jaar op ons rekenen. Ook om uw medewerkers te ondersteunen met hun vragen en problemen staan wij elke dag klaar. 

Beveiliging

Het is niet meer weg te denken uit het nieuws. Een bedrijf dat weer het slachtoffer is geworden van een cyberaanval. Dat is natuurlijk iets wat u wilt voorkomen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnetwerk goed beveiligd is, de computers steeds up-to-date blijven met de laatste patches en dat u weer een zorg minder hebt. Zijn er desondanks toch bestanden verloren of beschadigd geraakt gaan wij ze terughalen uit uw back-up. 

Graag wat meer informatie?

Wij komen graag tot bij u om te kijken of we uw bedrijf mee kunnen versterken.